ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Σκι και φτηνά ψώνια; Ένα ταξίδι στην Βουλγαρία συνδυάζει και τα δύο! Η πρωτεύουσα Σόφια με τα μοντέρνα malls, δίπλα στα κτίρια κομμουνιστικής αισθητικής και τις μεγαλοπρεπείς εκκλησίες (καθεδρικός Sveti Aleksandar Nevski και Sveta Sofia) να κλέβουν την παράσταση. Οι διαρκώς αυξανόμενοι ταξιδιώτες ανακαλύπτουν μια χώρα με πλούσια Ιστορία και φυσική ομορφιά, με πληθώρα μνημείων και αμμουδερές λουτροπόλεις στην Μαύρη Θάλασσα.

Τα οργανωμένα ταξίδια για σκι στο δημοφιλές χιονοδρομικό Bansko, με τις πολύ καλές πίστες και τα παραδοσιακά ταβερνάκια mehanas, είναι τοπ προορισμός στην Βουλγαρία.

Στο ταξίδι σας μην παραλείψετε το Plovdiv (Φιλιππούπολη), την πλήρως πεζοδρομημένη Παλιά Πόλη κι ένα ρωμαϊκό αμφιθέατρο-στολίδι. Το Gabrovo στην καρδιά της Βουλγαρίας, κατά μήκος του ποταμού Yantra, την Rousse στις δυτικές όχθες του Δούναβη, με το πανέμορφο ιστορικό κέντρο, και το Pleven με τα άπειρα σιντριβάνια και τα χαλαρωτικά πάρκα. Τα καλοκαίρια επισκεφθείτε την παραθαλάσσια Varna, το γειτονικό Slanchev Bryag (γνωστό ως Sunny Beach) μια κλασική τουριστική λουτρόπολη.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18/09/2019
  ΟΔΙΚΟ

  ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΗΛΙΟ ΜΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ - 5 ΗΜΕΡΕΣ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 215 €
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 18/05/2019 ΕΩΣ 28/10/2019
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ

  ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΚΟΥΒΑΣ 9 ΗΜΕΡΕΣ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 1045 €
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 29/06/19 ΕΩΣ 10/08/19
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ / ΟΔΙΚΟ

  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ - ΠΡΑΓΑ 8 ΗΜΕΡΕΣ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 815 €