ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΦΙΛΑΝΔΙΑ

Και ποιος ταξιδιώτης δεν έχει ονειρευτεί να επισκεφτεί την χώρα του Αϊ Βασίλη και το Ροβανιέμι, την παραμυθένια περιοχή των Χιλίων Λιμνών, τα υπέροχα δάση της περιοχής Karelia, αλλά και την υπέροχη, κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Φινλανδίας, το Ελσίνκι; Όπως και να το δεις το ταξίδι στην Φινλανδία είναι ένα μικρό και άλυτο μυστικό, παρότι βρίσκεται στις πιο προηγμένες χώρες (οικονομικά, κοινωνικά). Κι αυτό γιατί η χώρα έχει πολλές πτυχές.

Στην εκδρομή σας ή το οργανωμένο σας ταξίδι αφετηρία θα είναι το μοντέρνο Ελσίνκι και στην συνέχεια θα ξεκινήσετε την περιήγησή σας σε μέρη απόμακρα και παρθένα όπως:
τις τεράστιες έρημες εκτάσεις με τα δάση στον Βορρά και στην Ανατολή, με σημείο αναφοράς τα εθνικά πάρκα Lemmenjoki και Oulanka που είναι ιδανικά για treeking το καλοκαίρι όταν οι ημέρες είναι μεγάλες και ηλιόλουστες. Ακριβώς εκείνη την εποχή η χώρα σφύζει από ζωή λόγω των φεστιβάλ και των διαφόρων γιορτών που διοργανώνονται. Ακόμα η εποχή είναι κατάλληλη για εκδρομές στις περιοχές των λιμνών (π.χ. Mikkeli, Lappeenranta δύο από τις ωραιότερες).

Για τον χειμώνα, ο ταξιδιώτης εκτός της εκδρομής στο χωριό του Αϊ-Βασίλη, θα βρει τον παράδεισο των αθλημάτων και των action games της εποχής! Από εξορμήσεις με έλκηθρα (με ταράνδους ή και σκυλιά), snowmobile, αλλά και το μοναδικό κυνήγι για το Βόρειο Σέλας. Στην εκδρομή σας μπορείτε να συμπεριλάβετε και να απολαύσετε, τοπικά πιάτα σε ξύλινες καλύβες δίπλα στο τζάκι και όχι μόνο. Ακόμα μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την φινλανδική σάουνα, που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της ζωής των ντόπιων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 04/07/20 ΕΩΣ 17/100
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ

  ΠΡΑΓΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 485 €
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 01/08 ΕΩΣ 01/10
  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

  APOLLONION RESORT & SPA 5* ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 119 €