ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ

Ποιος ταξιδιώτης δεν θα ήθελε να επισκεφτεί την Κροατία με τα παραδεισένια νησιά, τα αλλόκοτα βραχώδη τοπία και τα πανέμορφα τιρκουάζ νερά της κροατικής ακτογραμμής.

Είτε πρόκειται για μεμονωμένο είτε για οργανωμένο ταξίδι, η Κροατία αποτελεί must προορισμό τόσο για τους διεθνείς jet setters, αλλά και τον απλό ταξιδιώτη. Από τα πολύβουα κλαμπ της πρωτεύουσας Ζάγκρεμπ, στην πολύχρωμη αρχιτεκτονική παλέτα που θα κρατήσει ζωηρό το ενδιαφέρον των πολιτιστικά ανήσυχων, στα γραφικά στενά του Ντουμπρόβνικ και τα χαρακτηριστικά μεσαιωνικά τείχη, στην καλοδιατηρημένη ρωμαϊκή αρένα της Πούλα (χερσόνησος Ίστρια) και στο παλάτι του Διοκλητιανού στο Split, οι επιλογές στο ταξίδι σας είναι πολλές και διαφορετικές.

Με πλούσια ρωμαϊκή Ιστορία, ηλιόλουστες περιηγήσεις στα μεσαιωνικά μνημεία, τεμπέλικες βαρκάδες στο νησιωτικό σύμπλεγμα Ελαφίτες. Οι σκαφάτοι αράξτε σε κάποιον άβατο κολπίσκο του Archipelago Kornati), οι αθλητικοί ανακαλύψτε με ποδήλατο ή κανό την πιο ειδυλλιακή νησιώτικη γωνιά, ενώ οι γκουρμέ διχαστείτε ανάμεσα στα κομψά εστιατόρια της πρωτεύουσας και τα μοναδικά ταβερνάκια της Δαλματίας.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 17/07/2019 ΕΩΣ 28/08/2019
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ

  ΜΑΛΤΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 539 €
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 14/06/2019
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ

  ΜΑΛΤΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ | ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 539 €
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 29/06/19 ΕΩΣ 10/08/19
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ / ΟΔΙΚΟ

  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ - ΠΡΑΓΑ 8 ΗΜΕΡΕΣ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 815 €