ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

«Ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο και οι Ολλανδοί την Ολλανδία». Δεν υπάρχει άλλη χώρα τόσο επίπεδη, πυκνο-κατοικημένη και φιλελεύθερη, με τόσους ανεμόμυλους (1.180) και τόσο ψηλούς κατοίκους (1,85 μ. κατά μέσο όρο), γεμάτη ποδήλατα, όμορφα πάρκα, γέφυρες, coffee shops, πολύχρωμες αγορές, μουσεία, τουλίπες και… τυριά!

Πρωτεύουσα της Ολλανδίας το μοναδικό Άμστερνταμ με 400 κανάλια, coffee shops και red-light district De Wallen, έντονη βραδινή ζωή, κορυφαία μουσεία, όπως του Βαν Γκογκ, το Σπίτι του Ρέμπραντ, το Rijksmuseum (ο «ναός» της ολλανδικής τέχνης) και το σπίτι της Άννας Φρανκ, το Μουσείο Τουλίπας, είναι μερικά από αυτά που θα αντικρίσει ο τουρίστας σε ένα πλήρες οργανωμένο ταξίδι στο Άμστερνταμ.

Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από χλιδή και πολυτέλεια, στην πλατεία Dam στο κέντρο του Άμστερνταμ μπορείτε να επισκεφτείτε το Koninklijk Paleis (Βασιλικό Παλάτι). Επίσης περπατήστε στο πάρκο Vondelpark στην περιοχή Amsterdam-Zuid, την πιο αγαπημένη απόδραση των ντόπιων & τουριστών (10 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο) για περίπατο. Σε κοντινή απόσταση μερικές πολύ όμορφες πόλεις: το Ρότερνταμ, η Χάγη με το Διεθνές Δικαστήριο, το Ντελφτ με τις διάσημες μπλε πορσελάνες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 04/07/20 ΕΩΣ 17/100
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ

  ΠΡΑΓΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 485 €
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 01/08 ΕΩΣ 01/10
  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

  APOLLONION RESORT & SPA 5* ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 119 €