ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 13/08/2019

ΜΠΑΛΙ 13 ΗΜΕΡΕΣ

1210

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

13/08/2019

ΠΤΗΣΕΙΣ

SCOOT AIRLINES 

13/8 ATHSIN 11:30   03:35
14/8 SINDBS 07:05   09:50
24/8 DBSSIN 14:30   17:10
25/8 SINATH 02:35  09:05

To Μπαλί είναι ένα από τα πιο γνωστά νησιά την Ινδονησίας. Κατάλληλη εποχή επίσκεψης είναι από Μάιο μέχρι Οκτώβριο, όπου δεν συνηθίζονται οι απότομες τροπικές καταιγίδες. Ο πληθυσμός του αγγίζει τα 3,9 εκατομμύρια με το μεγαλύτερο μέρος του να εστιάζεται στην πρωτεύουσα Ντενπάσαρ. Το νόμισμά του είναι η ινδονησιακή ρούπια και η ισοτιμία με το ευρώ είναι 1 προς 16,1. Η θρησκεία τους είναι ο Ινδουισμός και τα στοιχεία του αποτυπώνονται σε κάθε γωνιά. Η τοπική ώρα είναι 5 ώρες μπροστά από την Ελλάδα. Η Κιούτα που θα είναι το κέντρο των εξορμήσεών μας αποτελεί την πιο κοσμοπολίτικη περιοχή, με πολλές αγορές, ξενοδοχεία, εστιατόρια, και νυχτερινή ζωή. Είναι παραλιακή και βρίσκεται πολύ κοντά στο αεροδρόμιο αλλά και στην πρωτεύουσα Ντενπασάρ. Το Ουμπούντ, όπου έχουμε τις δύο τελευταίες διανυκτερεύσεις,  είναι το κατ’ εξοχήν παραδοσιακό χωριό του νησιού, βρίσκεται στο κέντρο του και περιβάλλεται από ζούγκλες και ορυζώνες.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με αποσκευές 20κιλών
 • Μεταφορά από / προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο σας
 • 10 Διανυκτερεύσεις με πρωινό στα προαναφερόμενα ξενοδοχεία 4* & 5*
 • Όλες οι μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενο λεωφορείο καθ όλη την διάρκεια της εκδρομής
 • Απαραίτητος εξοπλισμός για όλες τις δραστηριότητες του προγράμματος
 • Σαφάρι στην Ζούγκλα
 • Πεζοπορία στο ηφαίστειο
 • Περιήγηση στο ανατολικό Μπαλί
 • Ράφτινγκ με μεσημεριανό γεύμα
 • Snorkelling
 • Περιήγηση στο ναό Tanah lot και το παραδοσιακό χωριό Ubud
 • Ελληνόφωνος Αρχηγός εκδρομής καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού
 • Αγγλόφωνος ξεναγός
 • Ενημερωτικά έντυπα
 • Φόροι

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων (340€).
 • Ποτά, αναψυκτικά, αχθοφορικά κ.α.
 • Είσοδοι σε μουσεία, επισκεπτόμενους χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα ή ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΗΜΕΡΑ 1η: ΑΘΗΝΑ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Συνάντηση στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, πρώτη γνωριμία της ομάδας εξερεύνησης και αναχώρηση για Σιγκαπούρη.

ΗΜΕΡΑ 2η: ΣΙΓΚΑΜΠΟΥΡΗ - ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΜΠΑΛΙ

Με ανταπόκριση στην Σιγκαπούρη, φτάνουμε νωρίς το πρωί στο Ντενπασάρ, την πρωτεύουσα του Μπαλί. Παίρνουμε την βίζα μας, παραλαμβάνουμε αποσκευές και συναντάμε τον τοπικό αντιπρόσωπο. Μεταφερόμαστε στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση και ξεκούραση από το μακρύ ταξίδι. Η ημέρα είναι ελεύθερη για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη και το νησί. Θα βγούμε στις αγορές, θα δοκιμάσουμε τοπικές κουζίνες και θα έχουμε χρόνο να παρατηρήσουμε και να  αφομοιώσουμε τον τρόπο ζωής των Μπαλινέζων. Το βραδάκι θα συζητήσουμε αναλυτικότερα το πρόγραμμα όλων των ημερών για να διακανονιστούν όλες οι λεπτομέρειες.

ΗΜΕΡΑ 3η: ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ

Μετά το πρωινό μας θα μεταφερθούμε στην περιοχή Gianyar και την ζούγκλα της για σαφάρι. Θα παρατηρήσουμε σπάνια άγρια ζώα, όπως Ελέφαντες και τίγρεις της Σουμάτρα, ιπποπόταμους, ρινόκερους και ζέβρες, μέσα στο φυσικό τους περιβάλλον. Το θαλάσσιο πάρκο που βρίσκεται εκεί είναι μέρος της περιήγησής μας επίσης, όπου θα δούμε πιράνχας! Στην συνέχεια θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς του Μπαλί με τοπικές ενδυμασίες. Το βράδυ επιστροφή στην Kuta.

ΗΜΕΡΑ 4η: ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ BATUR

Στην 1 τα ξημερώματα θα αναχωρήσουμε για μια μοναδική πεζοπορία. Μέσα από την μοναδική φύση της περιοχής θα ανέβουμε στο ενεργό ηφαίστειο Batur, με τελευταία έκρηξη το 2000, στην κορυφή 1717 μέτρα, απ’ όπου θα θαυμάσουμε την ανατολή του ηλίου! Στην επιστροφή θα ξεκουραστούμε στις ιαματικές φυσικές πηγές της περιοχής! Επιστροφή το μεσημέρι στην Kuta, και ελεύθερη ημέρα για ξεκούραση, μπάνιο στην παραλία, βόλτα στις αγορές ή κάποια άλλη προαιρετική δραστηριότητα.

ΗΜΕΡΑ 5η: ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΑΛΙ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την ανατολική πλευρά του νησιού, για ένα ταξίδι στην θρησκεία του ινδουισμού. Θα δούμε τον Lempuyang ναό, που λέγεται η πύλη του παραδείσου, και είναι ένας από τους αρχαιότερους και εντυπωσιακότερους ναούς του νησιού. Συνεχίζουμε στο θαλάσσιο παλάτι του Tirta Gangga, όπου θα αντικρύσουμε τους εντυπωσιακούς πλωτούς κήπους με τα αγάλματα ανάμεσα στις διάσημες πηγές. Επιστροφή στην Kuta το απογευματάκι.

ΗΜΕΡΑ 6η: RAFTING ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ AYUNG

Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για τον ποταμό Ayung για την συναρπαστική εμπειρία του rafting. Μετά από ένα μάθημα και την παραλαβή του εξοπλισμού θα επιβιβαστούμε στις βάρκες μας, ανάμεσα σε καταρράκτες και τροπική βλάστηση! Η δραστηριότητα θα διαρκέσει 2,5 ώρες. Αφού τερματίσουμε θα αλλάξουμε ρούχα και θα πάμε για μεσημεριανό με τοπική ινδονησιακή κουζίνα. Επιστροφή στην Kuta το απόγευμα.

ΗΜΕΡΑ 7η: WATERSPORTS ΣΤΗΝ ΚΟΡΑΛΛΙΟΓΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ BENOA

Μετά το πρωινό μας, θα μεταφερθούμε στην παραλία Benoa, και θα αφιερώσουμε την ημέρα μας σε κολύμπι και δραστηριότητες νερού. Η παρατήρηση του κοραλλιογενούς βυθού θα μας αφήσει έκπληκτους και θα μας γνωρίσει έναν άλλον κόσμο! Πολύχρωμα ψάρια, μικρά και μεγάλα θα μας κατακλύσουν ανάμεσα στα φαντασμαγορικά κοράλλια. Προαιρετικά μπορούμε να κάνουμε περισσότερες δραστηριότητες όπως parasailing, flying fish, sky tube, sea walker, diving. Το απόγευμα επιστροφή στην βάση μας.

ΗΜΕΡΑ 8η - 9η: ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ)

Για όσους δεν ακολουθήσουν το προαιρετικό διήμερο πρόγραμμα στους δράκους του Κομόντο, οι ημέρες είναι ελεύθερες να κάνετε ότι δεν έχετε προλάβει μέχρι τώρα, να ξεκουραστείτε σίγουρα από το καθημερινό πρόγραμμα και να κάνετε διάφορες προαιρετικές δραστηριότητες και εκδρομές που θα σας προτείνουμε και αναφέρονται παρακάτω.

ΗΜΕΡΑ 10η: ΙΝΔΟΥΙΣΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ TANAH LOT - ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΟ UBUD

Μετά το πρωινό, μαζεύουμε τα πράγματά μας και αναχωρούμε για την περιοχή του Ubud. Στην διαδρομή μας θα επισκεφθούμε ένα από τα διασημότερα αξιοθέατα του Μπαλί, το Tanah Lot, στην ακροθαλασσιά. Η εικόνα είναι μαγική καθώς το έμβλημα του ινδουισμού ρεμβάζει στον ωκεανό. Ύστερα θα επισκεφθούμε το παραδοσιακό χωριό του Ubud με τα παραδοσιακά χειροποίητα αντικείμενα και τις αγορές. Το απόγευμα μεταφερόμαστε στο 5* ξενοδοχείο μας στην Ubud για τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 11η: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ UBUD

Η ημέρα είναι ελεύθερη να απολαύσουμε τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, όπως οι πισίνες πάνω από τον ποταμό με θέα την ζούγκλα και τους ορυζώνες της υπαίθρου του Μπαλί. Όποιος θέλει μπορεί να επισκεφθεί ξανά το Ubud ή να πραγματοποιήσεις κάποια άλλη προτεινόμενη εκδρομή.

ΗΜΕΡΑ 12η: ΜΠΑΛΙ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας και μεταφορά στο αεροδρόμιο του Μπαλί. Αναχώρηση για Σιγκαπούρη, όπου κατά την αναμονή ανάμεσα στις δύο πτήσεις θα έχουμε μία πανοραμική ξενάγηση (χρόνου επιτρέποντος) στην πανέμορφη σύγχρονη Σιγκαπούρη. Οι ουρανοξύστες και η ζωή της πόλης θα ολοκληρώσουν το ταξίδι μας που είχε τόσες διαφορετικές εικόνες. Επιστροφή το βράδυ στο αεροδρόμιο για την τελική πτήση επιστροφής.

ΗΜΕΡΑ 13η: ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πρωινή άφιξη στην Αθήνα, με τις καλύτερες αναμνήσεις ύστερα από μια εμπειρία ζωής!

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 •  Η ροή του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει, χωρίς να παραλειφθεί καμία από τις εκδρομές που αναφέρονται
 • Προαιρετικές εκδομές : Καταρράκτες Sekampul και Ινδουιστικός ναός Beratan, ορυζώνες Tegalalang και ιερό δάσος των μαϊμούδων,  Διήμερο στους Δράκους του Κομόντο!

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΔΙΚΛΙΝΟ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΦΟΡΟΙ
Κuta: The One Legian 4* (8 νύχτες)
Ubud: Sthala Resort 5* (2 νύχτες)
1.210€ 1.520€ 340€

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ;

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 23/07/2019 ΕΩΣ 13/08/2019
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ

  ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΔΡΕΣΔΗ - ΛΕΙΨΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 745 €
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 08/10/2019 ΕΩΣ 11/11/2019
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ

  ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ 7 & 8 ΗΜΕΡΕΣ - SPECIAL OFFER

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 590 €
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 17/07/2019 ΕΩΣ 14/08/2019
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ

  ΜΟΣΧΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 495 €