ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

Ένα από τα πιο δημοφιλή ταξίδια είναι η Πολωνία. Ξεκινάμε από την πρωτεύουσα Βαρσοβία, που ανοικοδομήθηκε μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης, ο ταξιδιώτης θα βρεί: γραφικά cafes, μικρές γκαλερί, εστιατόρια, προσόψεις σπιτιών με μικροσκοπικές εισόδους, τζαζ ρυθμούς στην πλατεία έξω από το Ιστορικό Μουσείο Βαρσοβίας. Στην Νέα Πόλη, Αρτ Νουβό κτίρια συνυπάρχουν αρμονικά με ουρανοξύστες, κομψά cafes, μοδάτα γκουρμέ εστιατόρια.

Από ένα καλά οργανωμένο ταξίδι δεν μπορεί να λείπει η, επί 500 χρόνια βασιλική πρωτεύουσα της Πολωνίας, Κρακοβία, που γοητεύει με τη μεσαιωνική ομορφιά της, τους πλακόστρωτους δρόμους της Παλιάς Πόλης, τους αμαξάδες και τους μύθους της πόλης.

Άλλα highlights: Το γοτθικό κάστρο Malbork, η υπέροχη Μαζουρία ιδανικός προορισμός για φυσιολάτρεις. Απολαύστε δροσερές μπίρες στο Wroclaw. Θαυμάσετε την πόλη του αλατιού Wieliczka (700 χρόνια Ιστορίας, Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO).

Τέλος, αν έχετε γερό στομάχι, αξίζει να κάνετε μια επίσκεψη στην πόλη Oswiecim (Auschwitz), και στο Panstwowe Muzeum Auschwitz-Birkenau.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 04/07/20 ΕΩΣ 17/100
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ

  ΠΡΑΓΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 485 €
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 01/08 ΕΩΣ 01/10
  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

  APOLLONION RESORT & SPA 5* ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 119 €