ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Ιδιαίτερα δημοφιλής προορισμός για τον Έλληνα ταξιδιώτη αποτελεί ο κρυφός παράδεισο της Ιβηρικής, Πορτογαλία. Η μικρή και πολύχρωμη χώρα έχει διατηρήσει τις παραδοσιακές γωνιές της και μια αυθεντικότητα που σπάνια συναντάται. Η ηλιόλουστη, ατμοσφαιρική Λισαβόνα, η πόλη των επτά λόφων και του σύγχρονου fado, είναι η αρχή της εκδρομής σας στην Πορτογαλία.

Στο ταξίδι αυτό, δείτε: την Braga (Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νέων το 2012), την Coimbra, το Parque Nacional da Peneda-Geres. 1000 χλμ ακτογραμμής για να διαλέξετε την παραλία που σας ταιριάζει: κοσμοπολίτικο Cascais, το… ακατέργαστο Sagres αλλοτινή άκρη του κόσμου ή το Lagos, ορμητήριο μεγάλων εξερευνήσεων ή ταξιδέψτε στην καταπράσινη εξωτική Μαδέρα.

Η τοπική κουζίνα (culinaria portuguesa) έχει μεσογειακό χρώμα και… μια δόση παραπάνω μπαχαρικά (επιρροή από τις αποικίες της), συνδυασμένη με το ντόπιο πόρτο, φτιαγμένο στις κοιλάδες του ποταμού Ντούρο κατ’ αποκλειστικότητα. Ακόμη στην Πορτογαλία αγαπούν πιάτα με θαλασσινά και ψάρι. Ισχυρίζονται πως γνωρίζουν 365 τρόπους μαγειρέματος του αγαπημένου τους μπακαλιάρου!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 23/12/2018
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ

  ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ 6ΗΜΕΡΕΣ | ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 2245 €
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 22/12/2018
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ

  ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ - ΝΤΟΥΜΠΑΙ 12 ΗΜΕΡΕΣ | ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 1795 €
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 19/03/2019
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ

  ΚΥΠΡΟΣ 6 ΗΜΕΡΕΣ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 275 €