Η Πράγα είναι μία από τις λίγες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που έχουν μείνει αναλλοίωτες. Παλαιά κτήρια με ζωηρές τοιχογραφίες κοσμούν το κέντρο της πόλης της Πράγας. Επίσης η ποικιλία της αρχιτεκτονικής της Πράγας από μπαρόκ μέχρι και άρτ νουβό σίγουρα θα αφήσουν το κάθε επισκέπτη έκπληκτο !! Όμως μερικά από τα πιο γνωστά αξιοθέατα σίγουρα θα κάνουν κάθε επισκέπτη να ερωτευτεί αυτή την πόλη.

Αξιοθέατα που πρέπει να δείτε :

Staré Město : Η λεγόμενη «Παλαιά Πόλη» είναι ο αρχικός πυρήνας της πόλης. Το 14ο αιώνα, ο Κάρολος Δ” επέκτεινε την πόλη ιδρύοντας τη Νέα Πόλη, η οποία χωριζόταν από την Παλαιά με την οδό Na Příkopě. Στην παλιά πόλη ενδιαφέρον παρουσιάζει η Πλατεία «Staroměstské náměstí», με το άγαλμα του Γιαν Χους να δεσπόζει στο κέντρο. Γύρω από την πλατεία δεσπόζουν κλασσικά κτήρια που δίνουν άλλο τόνο στην πόλη. Μερικά από τα πιο σπουδαία κτήρια τριγύρω από την Πλατεία είναι : το παλαιό Δημαρχείο, καθώς και το Αστρονομικό Ρολόι. Στην απέναντι όχθη του Μολδάβα βρίσκεται η Malá Strana ή αλλιώς η «Μικρή Πόλη», που συνδέεται με τη Στάρε Μιέστο μέσω της Γέφυρας του Καρόλου.

Tαξίδια- Εκδρομές - Travelidea

Tαξίδια- Εκδρομές – Travelidea

mala-strana

Malá Strana : Η Μάλα Στράνα ή αλλιώς η «Μικρή Πόλη» είναι μια από τις παλαιότερες ιστορικές συνοικίες της Πράγας. Κυριολεκτικά σημαίνει «Μικρό Μέρος», αλλά αποδίδεται καλύτερα σαν «Μικρή Πόλη», καθώς πρόκειται για ένα μικρό μέρος στην αριστερή όχθη του ποταμού Μολδάβα κάτω από το Κάστρο της Πράγας. Κατά το Μεσαίωνα, η Μάλα Στράνα ήταν συνοικία της γερμανικής μειονότητας στην πόλη, ενώ στέγαζε επίσης πολυάριθμες πολυτελείς κατοικίες και παλάτια. Στη Μάλα Στράνα βρίσκεται το δάσος κι ο Πύργος Πετρίν, μικρογραφία του Πύργου του Άιφελ, ενώ σε αυτή τη γειτονιά γεννήθηκε κι έζησε ο διάσημος Τσέχος συγγραφέας Γιαν Νερούντα, το όνομα του οποίου δόθηκε στο δρόμο της κατοικίας του.

Tαξίδια- Εκδρομές - Travelidea

Tαξίδια- Εκδρομές – Travelidea

Karluv_most

Karlův Most : Η Γέφυρα του Καρόλου είναι μία από τις φημισμένες αψιδωτές και ιστορικές γέφυρες της Ευρώπης. Βρίσκεται στον ποταμό Μολδάβα στο κέντρο της Πράγας. Η κατασκευή της άρχισε το 1357 υπό την αιγίδα του βασιλιά Καρολου Δ” προς τιμή φέρει το όνομα του, και τελείωσε στην αρχή του 15ου αιώνα. Ήταν η σημαντικότερη σύνδεση μεταξύ της Παλαιάς Πόλης και των παρακείμενων περιοχών μέχρι το 1841. Η γέφυρα ονομάστηκε αρχικά «Πέτρινη Γέφυρα» Kamenný Most ή «Γέφυρα της Πράγας» Pražský Most και από το 1870 «Γέφυρα του Καρόλου». Έχει μήκος 516 μέτρα και σχεδόν 10 μέτρα πλάτος. Είναι αψιδωτή και φέρει 16 αψίδες που στηρίζονται σε 15 εγκάρσια βάθρα. Καθ όλο το μήκος η γέφυρα διακοσμείται με 30 αγάλματα και γλυπτά.

Tαξίδια- Εκδρομές - Travelidea

Tαξίδια- Εκδρομές – Travelidea

orloj

Orloj : Το Αστρονομικό Ρολόι της Πράγας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Πράγας, δίπλα στην πλατεία. Πρόκειτε για ένα μεσαιωνικό αστρονομικό ρολόι. Αυτό που σήμερα θαυμάζουμε δεν είναι το πρωτότυπο αλλά ένα πιστό αντίγραφο του αρχικού. Το πρωτότυπο Αστρονομικό Ρολόι καταστράφηκε κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου. Το Αστρονομικό Ρολόι βρίσκεται στον νότιο τοίχο του Παλιού Δημαρχείου, στην Πλατεία της Παλιάς Πόλης, και αποτελεί σημαντική και δημοφιλή τουριστική «ατραξιόν».

Tαξίδια- Εκδρομές - Travelidea

Tαξίδια- Εκδρομές – Travelidea

PragueCathedral

Katedrála svatého Víta : Ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εθνικά μνημεία της Πράγας. Βρίσκεται σε δεσπόζουσα θέση στο λόφο Χρατσάνι «Hradcany». Στο σύμπλεγμα κτηρίων που βρίσκονται στο λόγο Χρατσάνι στέφονταν οι βασιλείς της Βοημίας, ενώ αποτελούσε και τόπο ταφής τους. Ο σημερινός Καθεδρικός Ναός του Αγίου Βίτου έχει οικοδομηθεί στο μέρος που παλιά βρίσκονταν 2 εκκλησίες της επισκοπής της Πράγας. Η μια εκκλησία προρομανικής ροτόντας που ανεγέρθηκε υπό τον Άγιο Βεγκέσλαος και η άλλη εκκλησία, βασιλικής ρομανικού ρυθμού, που ανεγέρθηκε με εντολή του πρίγκιπα Σπιτίχνεβ ΙΙ. Ο θεμέλιος λίθος της σημερινής εκκλησίας, με χρυσόβουλο του Πάπα Κλήμεντα ΣΤ’, καθαγιάστηκε στις 21 Νοεμβρίου 1344 από τον Αρχιεπίσκοπο της Πράγας Έρνεστ Παρντούμπιτσε, και τον αυτοκράτορα Ιωάννη του Οίκου του Λουξεμβούργου. Ο γιος του και διάδοχός του στο θρόνο Κάρολος Δ” , ο οποίος στέφτηκε βασιλιάς της Βοημίας και αυτοκράτορας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας στη Ρώμη το 1355, έδωσε αποφασιστική πνοή στην ανέγερση του καθεδρικού ναού, εμπνεόμενος από τα πρότυπα των χωρών της Δυτικής Ευρώπης και ειδικότερα των γοτθικών καθεδρικών ναών της Γαλλίας.
Οι εργασίες στον καθεδρικό ναό ξεκίνησαν με το Γάλλο πρωτομάστορα Ματιέ του Αράς (Mathieu d” Arras), ο οποίος μετακλήθηκε το 1344 από τη γαλλική πόλη της Αβινιόν, όπου εργαζόταν, στην Πράγα από τον Κάρολο Δ’. Ως το θάνατό του το 1352, ο Ματιέ του Αράς είχε ολοκληρώσει το περίστωο του ναού με τα πολυγωνικά παρεκκλήσια, ακολουθώντας το σχεδιασμό της ύστερης γοτθικής εκκλησιαστικής αρχιτεκτονικής της Γαλλίας (π.χ. Τουλούζ, Αμιένη, Ρουέν κ.ά.). Το 1356, ο Κάρολος Δ” εμπιστεύτηκε τη συνέχιση της οικοδόμησης του ναού στον 23χρονο τότε Γερμανό αρχιτέκτονα από τη Σουαβία . Ανάμεσα στα αρχιτεκτονικά επιτεύγματά του περιλαμβάνονται το σκευοφυλάκιο του ναού, το Παρεκκλήσιο του Αγίου Σιγισμούνδου και το κόσμημα του καθεδρικού ναού, το εντυπωσιακό Παρεκκλήσιο του Αγίου Βεγκέσλαου (1367).
Τα επόμενα χρόνια, προστέθηκε η εξαίσια νότια πύλη με τον περίτεχνο θόλο, που εξωτερικά υποστηρίζετε από πλούσια διακοσμημένα αντερείσματα, που θυμίζουν εκείνα του καθεδρικού ναού της Κολωνίας. Η είσοδος αυτή είναι γνωστή ως «Χρυσή Πύλη», από την οποία εισέρχονταν στο ναό οι γαμήλιες και επικήδειες πομπές των βασιλέων της Βοημίας. Καλλιτέχνες από τη Βενετία έχουν φιλοτεχνήσει κατά το 14ο αιώνα το μωσαϊκό «Η Δευτέρα Παρουσία», που υπάρχει πάνω από τη Χρυσή Πύλη.
Ο Πέτερ Πάρλερ τη δεκαετία του 1370, ολοκλήρωσε το υπέροχο χοροστάσιο του ναού με το δικτυωτό θόλο του, που στηρίζεται σε ογκώδη τοξωτά αντερείσματα, και εν συνεχεία άρχισε να κτίζει τον κυρίως ναό και τα πλάγια κλίτη, καθώς και τον κεντρικό πύργο του. Ο Πάρλερ εργάστηκε στην οικοδόμηση του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Βίτου μέχρι το θάνατό του το 1399. Ήταν επίσης ο κατασκευαστής της περίφημης Γέφυρας του Καρόλου στον ποταμό Μολδάβα (Vltava), η οποία αποτελεί σήμερα ορόσημο της τσεχικής πρωτεύουσας.
Μετά το 1419, οι εργασίες στον καθεδρικό ναό επιβραδύνθηκαν σημαντικά, ενώ κατά τη διάρκεια της χουσιτικής επανάστασης ανυπολόγιστες καταστροφές και βανδαλισμοί έγιναν στην πλούσια επίπλωση και το διάκοσμό του ναού.
Το 1485 ο βασιλιάς Βλαντισλάβ Γιαγκέλο μετέφερε τη βασιλική κατοικία από την Παλιά Πόλη στο Κάστρο της Πράγας και ξεκίνησε εργασίες αποκατάστασης του καθεδρικού ναού. Τότε άρχισε να κατασκευάζεται το περίφημο «Βασιλικό Ορατόριο», το οποίο ολοκληρώθηκε το 1493 από τον αρχιτέκτονα Μπένεντικτ Ριντ και το οποίο διακοσμείται με τα οικόσημα του Βλαντισλάβ Γιαγκέλο, βασιλιά της Βοημίας και Ουγγαρίας.
Στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Βεγκέσλαου, το πιο ιερό μέρος και ένας από τους κυριότερους αρχιτεκτονικούς θησαυρούς του καθεδρικού ναού, βρίσκεται ο τάφος του Αγίου Βεγκέσλαου, ο οποίος έφερε το Χριστιανισμό στη Βοημία και ο οποίος δολοφονήθηκε από τον αδελφό του. Στο Παρεκκλήσιο υπάρχει το άγαλμα του αγίου, από χρωματιστό ξύλο, φιλοτεχνημένο από τον Πάρλερ, με φόντο γοτθικές τοιχογραφίες με σκηνές από τα Πάθη του Χριστού και τη μυθική ζωή του Αγίου Βεγκέσλαου, που περιστοιχίζεται από αγγέλους.
Το 1526, βασιλιάς της Βοημίας εκλέχτηκε ο Φερδινάνδος Α” της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (απεβ. 1564), ο οποίος υπήρξε ο ιδρυτής της Δυναστείας των Αψβούργων στον τσεχικό θρόνο (μέχρι το 1918). Στα χρόνια της βασιλείας του γιου του, Μαξιμιλιανού Β” (1564 – 76), ο αρχιτέκτων Μπόνιφας Βόλμουτ (Boniface Wolmut) κατασκεύασε τη μανιεριστική στοά του εκκλησιαστικού οργάνου, που κατασκευάστηκε από τον καλλιτέχνη της Αναγέννησης Σεμπαστιάνο Σέρλιο. Το 1566, ο Μαξιμιλιανός έδωσε παραγγελία για την κατασκευή του «Βασιλικού Μαυσωλείου», ως μνημείου προς τιμήν των προκατόχων του Αψβούργων μοναρχών του τσεχικού θρόνου. Με κάποιες τροποποιήσεις στο αρχικό σχέδιο, το μαυσωλείο ολοκληρώθηκε επί βασιλείας του Ροδόλφου Β” το 1589. Σε αυτό υπάρχουν τα νεκρικά ομοιώματα του αυτοκράτορα Φερδινάρδου Α” των Αψβούργων, της συζύγου του Άννας Γιαγκέλο και του γιου του Μαξιμιλιανού Β’.
Ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Βίτου καθαγιάστηκε για δεύτερη φορά το Φεβρουάριο του 1621. Ένα από τα πιο σπουδαία έργα της μπαρόκ εποχής, που διασώθηκε ανέπαφο μέχρι σήμερα, είναι ο βωμός από συμπαγές ασήμι του Αγίου Ιωάννη του Νέπομουκ, που καλύπτει τον τάφο του αγίου.
Ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Βίτου ολοκληρώθηκε κατά την εποχή που άνθησε το ρομαντικό κίνημα του 19ου αιώνα. Στα 1862 άρχισαν και πάλι οι εργασίες στο ναό από τον αρχιτέκτονα Γιόζεφ Κράνερ (Josef O. Kranner) με την αναστήλωση του μεσαιωνικού χοροστασίου. Στα επόμενα χρόνια, ολοκληρώθηκε το κεντρικό κλίτος, τα πλάγια κλίτη και τα παράπλευρα παρεκκλήσια, καθώς και η νεογοτθική δυτική πρόσοψη με τους πύργους της (1916) και την περίτεχνη κεντρική πύλη, με ανάγλυφα στο τύμπανό της που απεικονίζουν τη Σταύρωση και την Αποκαθήλωση του Χριστού, φιλοτεχνημένα μετά το Β” Παγκόσμιο Πόλεμο από τον Κάρελ Ντβόρζακ (Karel Dvorak).
Ο καθεδρικός ναός έχει εντυπωσιακά βιτρώ του 20ού αιώνα, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει το έργο του Τσέχου ζωγράφου της Αρ νουβό Άλφονς Μούχα, με θέμα τους Αποστόλους των Σλάβων από τη Θεσσαλονίκη «Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο».
Τελικά, ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Βίτου ολοκληρώθηκε από αρχιτέκτονες και ζωγράφους του 19ου και 20ου αιώνα, 1.000 χρόνια μετά το θάνατο του Αγίου Βεγκέσλαου, και καθαγιάστηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 1929. Σήμερα φιλοξενεί τα κοσμήματα του Στέμματος.
(πηγή wikipedia)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

 • ΦΡΑΓΚΟΚΑΣΤΕΛΟ ΚΑΙ ΔΡΟΣΟΥΛΙΤΕΣ. ΜΥΘΟΣ Ή ΙΣΤΟΡΙΑ;

  από: €
 • Οργανωμένες εκδρομές με το Travelidea!

  4+1 ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

  από: €
 • Tαξίδια- Εκδρομές - Travelidea

  Η ΖΩΗ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ.

  από: €
 • Tαξίδι- Εκδρομή - Travelidea

  ΠΡΑΓΑ...Η ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΙΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

  από: €
 • Tαξίδια- Εκδρομές - Travelidea

  ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

  από: €
 • FONTANA DI TREVI ... ΕΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΡΜΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ, ΕΑΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ 2 ή 3 ΚΕΡΜΑΤΑ ;

  από: €
 • Tαξίδι- Εκδρομή - Travelidea

  AVOID THE BIGGEST MISTAKES IN BOOKING FLIGHTS.

  από: €
 • ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

  από: €
 • ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Η FERRARI ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ?

  από: €
 • Tαξίδια- Εκδρομές - Travelidea

  ΝΤΟΥΜΠΑΙ...ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

  από: €
 • Tαξίδι- Εκδρομή - Travelidea

  ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΠΩΝΙΑ.

  από: €
 • Tαξίδια- Εκδρομές - Travelidea

  YΠΟΘΕΣΗ ΒΑΛΙΤΣΑ...ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ,ΖΗΜΙΑΣ, Ή ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΣΑΣ.

  από: €
 • Tαξίδια- Εκδρομές - Travelidea

  ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ.

  από: €
 • «ΤΑΞΙΔΙ», ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

  από: €
 • Αγγλία - Σκωτία - Χάιλαντς

  ΛΟΝΔΙΝΟ...ΜΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ.

  από: €
 • «ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΤΣΕΧΙΑ». ΝΑ ΓΙΑΤΙ!

  από: €
 • Tαξίδι- Εκδρομή - Travelidea

  Η ΓΟΝΔΟΛΑ, Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ,ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ.

  από: €
 • Οργανωμένες εκδρομές με το Travelidea στην Σκανδιναβία!!

  ΝΟΡΒΗΓΙΑ: ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

  από: €
 • Tαξίδι- Εκδρομή - Travelidea

  ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ.

  από: €
 • EΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ!

  από: €
 • Tαξίδια- Εκδρομές - Travelidea

  ΒΕΝΕΤΙΑ...Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ, Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗΣ!

  από: €
 • Tαξίδι- Εκδρομή - Travelidea

  ΡΩΜΗ, Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΙΩΤΗΤΕΣ.

  από: €
 • Κρουαζιερα - Tαξίδι- Εκδρομή - Travelidea

  8 + 1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

  από: €
 • Tαξίδια- Εκδρομές - Travelidea

  ΠΡΑΓΑ...Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΛΗ 2!

  από: €
 • ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΕΘΙΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!

  από: €
 • «ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ» ΜΙΑ ΟΛΟΛΚΗΡΗ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ.

  από: €
 • Tαξίδι- Εκδρομή - Travelidea

  ΜΟΥΡΑΝΟ...Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΓΥΑΛΙΟΥ!

  από: €
 • ΣΤΗΝ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ

  από: €
 • Tαξίδι- Εκδρομή - Travelidea

  ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΗ ΜΑΣΚΑ,ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ.

  από: €
 • Tαξίδι- Εκδρομή - Travelidea

  ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ;

  από: €
 • Tαξίδι- Εκδρομή - Travelidea

  Η ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ.

  από: €
 • Tαξίδι- Εκδρομή - Travelidea

  ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ,ΜΙΑ ΠΟΛΗ...ΤΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

  από: €
 • Tαξίδια- Εκδρομές - Travelidea

  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΛΙΤΟΣ!

  από: €
 • Tαξίδι- Εκδρομή - Travelidea

  ΠΛΑΚΑ, Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΜΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ!

  από: €
 • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

  από: €
 • ITRAVELLER, ΤΟ ΝΕΟ IPAD APP ΤΗΣ AEGEAN

  από: €
 • Tαξίδια- Εκδρομές - Travelidea

  ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΩΣ ΕΝΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  από: €
 • Tαξίδι- Εκδρομή - Travelidea

  ΒΙΕΝΝΗ, ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΨΕ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΣΙΣΣΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.

  από: €
 • ΠΕΡΙΕΡΓΑ...ΕΘΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ!

  από: €
 • Tαξίδι- Εκδρομή - Travelidea

  Η SPINA LONGA ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ.

  από: €
 • Travelidea ταξίδια αναψυχής!

  ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ Η ΑΝΑΓΚΗ;

  από: €
 • Tαξίδι- Εκδρομή - Travelidea

  ΒΙΕΝΝΗ ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!

  από: €
 • Ταξίδι - Εκδρομή - Travelidea

  "ΙΕΡΑ ΝΗΣΟΣ" ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΗΚΕ Η ΜΗΛΟΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΚΟΜΒΩΝ.

  από: €

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 01/08 ΕΩΣ 01/10
  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

  APOLLONION RESORT & SPA 5* ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 119 €
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 04/07/20 ΕΩΣ 17/100
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ

  ΠΡΑΓΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 485 €
Tαξίδια- Εκδρομές - Travelidea