ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

Η Σερβία ως γειτονική χώρα είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός για τον Έλληνα ταξιδιώτη. Με απαράμιλλη φυσική ομορφιά, πολλά και ενδιαφέροντα αξιοθέατα, η εκδρομή θα αποδειχθεί μια πολύ σωστή και οικονομική επιλογή. Η Σερβία, μια χώρα ασφαλής και φιλική στους ταξιδιώτες, έχει ως πρωτεύουσα το Βελιγράδι όπου και χτυπάει η καρδιά της!
Στα βόρεια, επισκεφθείτε την επαρχία Vojvodina, αφού κάνετε μια στάση στο πανέμορφο Novi Sad και στον καταπράσινο εθνικό δρυμό Fruska Gora με τα δεκάδες μοναστήρια.
Ακόμη πιο βόρεια, πρέπει να συμπεριλάβεται στην εκδρομή σας την μαγευτική πόλη Subotica και τη γειτονική λίμνη Palic. Στη Νότια –και πιο βαλκανική– Σερβία οι λάτρεις του σκι θα επισκεφτούν τα χιονοδρομικά του Kopaonik και του Zlatibor, ενώ όλοι θα λατρέψετε τις θερμές ιαματικές πηγές στους πρόποδες των βουνών. Αξίζει να επισκεφθείτε όμορφες λουτροπόλεις, όπως η Sokobanja και η Vrnjacka Banja για spa. Εδώ υπάρχουν και μεσαιωνικά μοναστήρια, όπως τα Sopocani και Studenica (Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO).

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 17/10/2019
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ

  ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 5 ΗΜΕΡΕΣ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 590 €
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 04/09/2019 ΕΩΣ 28/10/2019
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ

  ΑΒΑΝΑ – ΚΑΓΙΟ ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ 9 ΗΜΕΡΕΣ

  ΑΤΟΜΙΚΟ
  από: 1195 €
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 10/10/2019 ΕΩΣ 19/12/2019
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ

  ΠΑΡΙΣΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 495 €