ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

Η Σερβία ως γειτονική χώρα είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός για τον Έλληνα ταξιδιώτη. Με απαράμιλλη φυσική ομορφιά, πολλά και ενδιαφέροντα αξιοθέατα, η εκδρομή θα αποδειχθεί μια πολύ σωστή και οικονομική επιλογή. Η Σερβία, μια χώρα ασφαλής και φιλική στους ταξιδιώτες, έχει ως πρωτεύουσα το Βελιγράδι όπου και χτυπάει η καρδιά της!
Στα βόρεια, επισκεφθείτε την επαρχία Vojvodina, αφού κάνετε μια στάση στο πανέμορφο Novi Sad και στον καταπράσινο εθνικό δρυμό Fruska Gora με τα δεκάδες μοναστήρια.
Ακόμη πιο βόρεια, πρέπει να συμπεριλάβεται στην εκδρομή σας την μαγευτική πόλη Subotica και τη γειτονική λίμνη Palic. Στη Νότια –και πιο βαλκανική– Σερβία οι λάτρεις του σκι θα επισκεφτούν τα χιονοδρομικά του Kopaonik και του Zlatibor, ενώ όλοι θα λατρέψετε τις θερμές ιαματικές πηγές στους πρόποδες των βουνών. Αξίζει να επισκεφθείτε όμορφες λουτροπόλεις, όπως η Sokobanja και η Vrnjacka Banja για spa. Εδώ υπάρχουν και μεσαιωνικά μοναστήρια, όπως τα Sopocani και Studenica (Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO).

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 04/07/20 ΕΩΣ 17/100
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ

  ΠΡΑΓΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 485 €
 • Tαξίδι- Εκδρομή - Travelidea
  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 03/07 ΕΩΣ 28/08
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ

  ΡΩΜΗ - ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ - ΒΑΤΙΚΑΝΟ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 224 €
 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 04/03/20 ΕΩΣ 05/09/20
  ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ

  ΛΟΝΔΙΝΟ 5 ΗΜΕΡΕΣ

  ΟΜΑΔΙΚΟ
  από: 420 €